Rode Duivels

lagere klasse

TRANSFERDAGBOEK: Superliga

on

Hier vindt u alle inkomende en uitgaande transfers van de teams die in het seizoen 2016-2017 in de hoogste amateurreeks starten.

DESSEL SPORT
Inkomende transfers:
Dean Boiten (Bocholt), Ruben Tilburgs (Hoogstraten), Yannick Reuten (Club Brugge), Njengo Mandeng Charita Leopold (Westerlo), Nicolas Gerits (STVV), William Baeten (STVV), Ratko Vansimpsen (Beerschot Wilrijk), Mike Smet (Beerschot Wilrijk), Ken Debauve (Lommel), Willem Ofori-Appiah (Roda JC), Thomas Jutten (Cercle Brugge – uitleenbeurt)

Uitgaande transfers:
Wolke Janssens (STVV), Stein Huysegems (Heikant),  Pieter Mariën (Oosterzonen), Gilles Marchandise (Wellen), Erivelton Paulo da Silva (FC Wiltz), Hans Hannes (onbekend), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Kevin Vandenbergh ( KVO Aarschot), Michiel Jaeken (Antwerp), Nicolas Rommens (Westerlo)

RFC SERAING

Inkomende transfers:
Julien Bertoux (La Louvière), Brandon Deville (Lommel United), Alessio Allegria (ASV Geel), Lucas Toussaint (FC Metz), Gabriel Eteme (Banneux), Romain Inez (Petrolul), Gérald Kilota (Clermont), Jérémy Obin (Patro Eisden), Hugo Cuypers (Standard – uitleenbeurt), Ibou Fayé (Generation Foot), Wagane Fayé (Generation Foot), Onder Turaci (Hasselt)

Uitgaande transfers:
Adam Adrian (Sporting Charleroi – einde uitleenbeurt), Valentin Lamort (Couvin), Marouane Sahraoui (Portugal)

EXCELSIOR VIRTON
Inkomende transfers:
Geordan Dupire (Boulogne), Lamine Fall (Les Herbiers), Lassana Diakhaby (Angersp, Alexandre Arenate (Red Star), Antoine Goulard (T&T Hanoi), Artur Njo Lea (Le Mont FC), Stevy Okitokandjo (Patro Eisden)

Uitgaande transfers:
Guy Blaise (Longlier), Julien Hurbain (FC Wiltz), Maris Jakolis (KSV Roeselare – via Excelsior Moeskroen)

ASV GEEL
Inkomende transfers:
Simen Demulder (Hasselt), Ahmet Karadayi (Hasselt), Yves Lenaerts (OH Leuven), Nick Hulsmans (Hasselt), Nicolas Robin (Westerlo), Melvin-Elie Banzuzi (Lierse), Matthiece Nelissen (OH Leuven), Stijn Jeurissen (Westerlo), Gijs Brouwers (Westerlo), Kristiaan Haagen (Dordrecht), Lucas Damblon (STVV – uitleenbeurt), Benjamin Van den Ackerveken (Standard), Yadi Bangoura (KVK Tienen)

Uitgaande transfers:
Timo Cauwenberg (Lommel), Alexander Kolev (Bulgarije), Ken Spies (Cappellen), Kenny Vandebroek (Thes Sport), Tim Vercammen (Lille), Maarten Blondeel (Vosselaar), Alessio Allegria (Seraing)

KMSK DEINZE

Inkomende transfers:
Philippe Janssens (Eendracht Aalst), Steve Bael (Eendracht Aalst), Matthias Lievens (Eendracht Aalst), Louis Coetsier (Zulte Waregem), Kevin Frans (Oudenaarde), Stef De Backer (OH Leuven), Lennart Mertens (Dikkelvenne), Glenn Leemans (Waasland-Beveren – uitleenbeurt), Arnaud De Greef (Dordrecht), Christophe Martin Suarez (KSV Roeselare)

Uitgaande transfers:
Donjet Skhodra (Flamurtari FC), Jamaïque Vandamme (Coxyde), Jonas Ivens (gestopt), Jonathan Wilmet (Walhain), Jean-Christophe Vergerolle (?), Sandro Calabro (?), Jens Heyvaert (Pepingen), Brecht Laleman (Knokke), Niels Heyvaert (SK St Niklaas)

PATRO EISDEN
Inkomende transfers:
Kristof Wymeersch (Hasselt), Steve Otte (Bertrix),  Thomas Izerghouf (Namur), Jessy Mayele (Ermis Aradippou), Onwuzurumba Okenna (Strasbourg), Daniele Zotti (KRC Genk), Henry Bolaji Odutayo (MVV), Anouar El Guennouni (Beauvais), Marko Vardic (Ilirija), Danilo Sarkic (Zulte Waregem), Lars Knipping (RC Mechelen)

Uitgaande transfers:
Nicolas Oyre (Waasland-Beveren), Robin Gerets (Spouwen-Mopertingen), Marco Battista (Thes Sport), Davy Sroka (Bregel), Koen Hustinx (Bregel), Samir Bouhriss (?), Manuel De Castris (?), Sebastien Gonzatti (?), William Mauclet (?), Anel Hodzic (?), Joseph Biersard (Eupen), David Iboma (Hasselt), Jérémy Obin (Seraing), Stevy Okitokandjo (Virton)

KSK HEIST
Inkomende transfers:
Damien Lahaye (Meuze), Laurent Dethier (Ciney), Niels Stroobants (Betekom), Ugo Nwadikwa (Londerzeel), Jens Van Heer (Betekom), Dries Merckx (Betekom), Youssef Challouk (Rupel Boom), Jaan Lariviere (Betekom), Daimy Delflem (Tempo Overijse), Thomas Regnier (La Louvière), Fré Van Aerschot (Lierse), Nick Marchoul (Zulte Waregem), Stefan Verbist (KV Mechelen), Curtis Kabeya (RFC Luik), Jarne Vrijsen (KRC Genk), Dries Ventose (Beerschot-Wilrijk)

Uitgaande transfers:
Cedric Buekers (Hasselt), Youssef Boulaouali (Beerschot Wilrijk),  Rik Van Praet (Duffel), Nick Van Belle (Sint-Niklaas), Andreas Luckermans (Duffel), Dean Michiels (Diegem Sport), Nick van Asch ( Cappellen), Pieter Kempeneers (Cappellen), Gaetan Lambreghts (Lyra), Bernd Brughmans (Zwarte Leeuw), Jorne Segers (Vosselaar), Kenneth Van Goethem (Aarschot), Ben Yagan (OH Leuven), Jaan Lariviere (terug naar Betekom)

KVV COXYDE
Inkomende transfers:
Contracten van alle spelers ontbonden

Uitgaande transfers:
Contracten van alle spelers ontbonden

VW HAMME

Inkomende transfers:
Rik Impens (AA Gent), Cédric Mingiedi (KV Mechelen – uitleenbeurt), Joey Dujardin (Lokeren – uitleenbeurt), Mitch Dekuyper (KV Oostende), Dennes De Kegel (Cercle Brugge)

Uitgaande transfers:
Ruben Ketels (KSV Temse), Jonas Vinck (Lierse)

KSV OUDENAARDE
Inkomende transfers:
Sören Dutoit (KVV Coxyde), Jonas Uytterhaegen (Wevelgem), Niels Ringoot (Temse), Viktor Goditiabois (R.Gent-Zeehaven), Lorenzo Heirwegh (SK Berlare), Olivier Verstraete (Izegem), Daan Van Gijseghem (Winkel), Nagim Amini (KSV Roeselare)

Uitgaande transfers:
Kevin Frans (KMSK Deinze), James De Cabooter (stopt), Frederik Declerq (Ingelmunster), Klaas De Rock (Eendracht Aalst), Thomas Vanderhaegen (Grotenberge)

BEERSCHOT WILRIJK
Inkomende transfers:
Youssef Boulaouali (Beerschot Wilrijk), Alexander Maes (Cappellen), Mo Messoudi (Raja Casablanca), Michael Clepkens (Dudelange), Jan Van den Bergh (KSK Heist), Jimmy De Jonghe (Club Brugge), Arjan Swinkels (Roda JC), Yan de Maeyer (KV Mechelen), Dylan Ragolle (KSV Roeselare), Fessou Placca (Oosterzonen), Denis Prychynenko (Union Berlin), Marlon Pereira Freire (Cambuur), Simon Vermeiren (Oosterzonen), Guillaume François (Charleroi)

Uitgaande transfers:
Ratko Vansimpsen (Dessel Sport), Wesley Snoeys (Londerzeel), Antonio Muñoz- Herrera (Rupel Boom – uitleenbeurt), Jonas Laureys (Rupel Boom), Matthias Nys (Lyra), Mike Smet (Dessel Sport), Jef Snyders (?), Hannes Meeus (Dender EH), Dyron Daal (RWDM), Dries Ventose (KSK Heist)

OOSTERZONEN
Inkomende transfers:
Pieter Beckers (KSK Heist), Tim Boeckstaens (ASV Geel), Stef Briers (Lommel United), Mitchell Colemont (KSK Heist), Ignace Dams ( ASV Geel), Jordy Ekangamene L. (KRC Genk), Roy Engelen ( Lommel United), Fall Fallou (ASV Geel), Pieter Mariën (KFC Dessel), Bryce MvMillen (KSK Heist), Cedric Morren (KSK Heist), Xander Morren (KSK Heist), Chadi Mortaziq (ESP. Pelt), Maarten Peeters (ASV Geel), Salim Sillah (KFC Dessel), Pieter-Jan Van Geet (KFC Dessel), Aaron Van Leemputten (KSK Heist), Goetan Verachtert (ASV Geel), Alexander Wouters (KVC Westerlo) en Ladas Panagiotis (Doxa Neas)

Uitgaande transfers:
Bart Deelkens, Timothy Freire, Jasper Janssens, Marty Mobindi, Bo Rochus, Eloy Smit, Senne Van Bauwel, Giovanni van den Broeck, Senne Van Dessel, Nicholas Van Looy, Devid Vejapi, Brent Vercammen en Arne Wouters, Fessou Placca (Beerschot Wilrijk), Simon Vermeiren (Beerschot Wilrijk)

DENDER EH
Inkomende transfers:
Gil Figys (Rebecq), Hannes Meeus (Beerschot Wilrijk), Jonas Bogaerts (Eendracht Aalst), Jordan Halpern (West Virginia Wesleyan), Dries Caignau (AA Gent), Ignazio Cocchiere (Union SG), Andel Sarr (Diegem), Diogo Ribeiro (Walhain), Alexandre N’Doumbou (Marseille), Vlad Marin (Juventus – uitleenbeurt), Luka Lazitch (Ettelbrück)

Uitgaande transfers:
Alessio Palmeri (Union SG), Esteban Casagolda (OH Leuven)

SPRIMONT-COMBLAIN
Inkomende transfers:
Julien Meunier (RFC Luik), Dylan Beltrame (Union SG), Franco Zennaro (KSV Roeselare), Randy Giargiana (AS Eupen), Aristote Ndongala (Nantes)

Uitgaande transfers:

 

WS BRUSSEL
Inkomende transfers:

Uitgaande transfers:

 

SPORTING HASSELT
Inkomende transfers:
Cedric Buekers (Hasselt), Thierry Vandermeeren (Bocholt), Thomas Telegrafo (STVV), Anthony Di Lallo (Antwerp), Alfred Ouedraogo (La Louvière), Danny Schreurs (Bocholt), Jo Nymo Matland (Antwerp)

Uitgaande transfers:
Kristof Wymeersch (Patro Eisden), Simen Demulder (ASV Geel), Ahmet Karadayi (ASV Geel), Nick Hulsmans (ASV Geel), Pieter Lormans (Zepperen-Brustem), Tim Jeunen (Bocholt), Tom Weerts (Bilzen-Waltwilder), Matthias Trenson (Nijlen), Simon Decuypere (Hades), Thomas Creemers (Spouwen-Mopertingen), Benjamin Scopel (?), Onder Turaci (RFC Seraing)

About Redactie

Recommended for you

6 Comments

 1. Darco

  27 mei 2016 at 10:26

  Bij mijn weten heeft RFC SERAING een FIFA transfertverbod van 2 jaar.Ze maken er daar nog maar eens een sport van de regels met de voeten te treden net zoals afgelopen seizoen!

 2. Arthur

  27 mei 2016 at 16:48

  Haddadou en Boumedienne zijn GEEN uitgaande transfers van Deinze maar wel van Union Sint Gillis

  • Ivan Uytterhaegen

   28 mei 2016 at 11:16

   Kevin Dieme komt ook van Union en niet van Deinze…

 3. Danny

  27 mei 2016 at 21:17

  Mitch De Kuyper blijft wel degelijk bij kvv Coxyde. Het is echter Tjendo Decuyper die naar Knokke trekt.

 4. Johan

  1 september 2016 at 09:32

  Placca van oosterzonen naar beerschot Wilrijk en Jef snyders gaat naar Rupel boom

 5. tja

  1 september 2016 at 09:38

  Op facebook noemen jullie dit een volledig overzicht van de Superliga, maar niet eens alle ploegen van de Superliga zijn vertegenwoordigd op deze pagina :s

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *