Rode Duivels

2e klasse

Lierse stuurt spelers naar Denemarken

on

Naast de inkomende transfers, is men in het Herman Vanderpoortenstadion tijdens de laatste dagen van de transfermarkt ook nog bezig met het afronden van de uitgaande transfers. Zo nemen de Pallieters afscheid van twee spelers.

Zowel de Egyptische linksachter Karim Hafez als de Belgisch-Marokkaanse middenvelder Sabir Bougrine maken immers de overstap van de Belgische Proximus League naar de Deense eersteklasser Bröndby. De Denen dwongen voor beide spelers eveneens een aankoopoptie af.

Het is niet de eerste keer dat Lierse de linksachter andere lucht laat opsnuiven. Vorig seizoen al verhuurde het Hafez aan het Cypriotische Omonia Nicosia. De 20-jarige Bougrine maakte pas vorig seizoen de overstap van de beloften naar de A-kern.

(TB)

 

About Redactie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *