Rode Duivels

2e klasse

OHL heeft strafschoppen nodig tegen amateurploeg

on

OH Leuven gaat door naar de volgende ronde van de Croky Cup. Niet echt een verrassing zou je denken, maar het had het bijzonder lastig tegen derde amateurclub US Rebecq.

In een weinig interessante wedstrijd was het Azevedo die OHL al na een kwartier op voorsprong kopte. Lang kon men bij OH Leuven niet genieten van de voorsprong, want amper een kwartier later werkte Belic een ware flipperkastbal voorbij Gillekens en kort voor de pauze incasseerde Ngawa een rechtstreekse rode kaart nadat hij een overtreding beging op een speler van Rebecq. Twee doelpunten gescoord in de eerste vijfenveertig minuten en dat was zowat alles wat er te vertellen viel over de hele negentig reguliere minuten van de wedstrijd.

Nadat OHL tijdens de reguliere speeltijd vaak het onderspit moest delven tegen Rebecq, kon het zich in de tweede helft van de verleningen toch weer opladen. Mede dankzij een tot op het tandvlees zittende Rebecq. In de slotfase miste Le Postollec nog dé kans op de winnende goal. De Waals-Brabantse defensie hield echter stand en dus volgde er een strafschoppenreeks. Eentje die gelijk opging, tot Gillekens een bal van Crauwels uit doel weerde. Kocabas scoorde wel en liet OHL met 3-5 in de strafschoppenreeks verder bekeren.

(TB)

About Redactie

Recommended for you

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *