Rode Duivels

2e klasse

Overbodige transfer OHL trekt naar competitieleider Ligue 2

on

De Franse verdediger Jean Calvé trekt opnieuw naar zijn thuisland. Hij gaat er aan de slag bij Amiens SC, dat momenteel gedeeld leider is in de Ligue 2. Calvé werd in januari transfervrij nog naar toenmalige eersteklasser OHL gehaald.

De transfer van rechtsachter Jean Calvé naar OHL in januari van dit jaar, bleek een maat voor niets te zijn. Geen enkele keer mocht de Fransman zijn schoenen aanbinden van trainer Emilio Ferrera. Ook niet tijdens de belangeloze oefenwedstrijden die na het seizoen werden afgewerkt. Calvé was op het ogenblik dat hij naar Leuven kwam een vrije speler. Zijn contract bij SM Caen werd er toen niet verlengd. Ook in Leuven kreeg de Fransman geen nieuw contract. Maar de 32-jarige verdediger heeft inmiddels een nieuwe club gevonden: Amiens SC, de co-leider in de Franse Ligue 2.

(TB)

 

About Redactie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *