Rode Duivels

1e Klasse B

Tubize heeft een nieuwe hoofdcoach

on

AFC Tubize heeft een opvolger gevonden voor de ontslagen Thierry Goudet. De Brabanders visten opnieuw in de Franse vijver.

De club maakte immers bekend dat Régis Brouard vanaf heden de roodgele troepen zal leiden. Brouard is een 49-jarige Fransman die zijn hele voetballende én coachende carrière in Frankrijk bleef… tot nu dus.

Als coach heeft hij zijn strepen verdiend bij Clermont Foot, Rodez, US Quevilly en Nimes. Sinds februari van dit jaar zat hij zonder job omdat hij toen zelf opstapte bij Ligue 2-club Chamois Niortais.

Tubize kreeg in drie competitieduels maar liefst 10 goals tegen, won nog niet en staat bijgevolg ook troosteloos laatste in de Proximus League. Afgelopen weekend konden de Brabanders zich wel kwalificeren voor de volgende ronde van de Croky Cup.

(JS)

About Redactie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *