Rode Duivels

2e klasse

Antwerp hengelt met Vleminckx langverwachte aanvaller binnen

on

De oudste club van het land versterkte zich deze zomer met tal van spelers die ervaring hebben uit de Jupiler Pro League, maar tijdens de voorbereiding en de eerste wedstrijden werd duidelijk dat men op de Bosuil nog nood had aan een afwerker.

Die heeft Antwerp nu gevonden en het is voor velen onder ons geen onbekende… De club stelde zopas Björn Vleminckx voor als nieuwe spits. De blonde aanvaller die furore maakte bij KV Mechelen en NEC verbak vorig week zijn contract bij zijn club Göztepe Izmir en werd al snel gelikt aan Antwerp. De aanvaller moet nu Antwerp mee aan doelpunten helpen.

(WM)

About Redactie

Recommended for you

2 Comments

  1. scorpio69

    30 augustus 2016 at 11:10

    hopelijk werkt het aantrekken van al die grote namen niet averachts…een ploeg koop je niet die bouw je

  2. Arthur

    31 augustus 2016 at 00:38

    Ik heb nog geen 2dagen geleden gezegd dat ze hem moesten kopen want….weeral een versleten vedette in de ploeg

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *