Rode Duivels

1e Klasse B

Brondby-deal in de vuilbak: Lierse maakt andere plannen met Hafez en Bougrine

on

Sabir Bougrine en Karim Hafez zullen dan toch niet aan de slag gaan bij Brondby IF. De dubbele transfer naar Denemarken werd in laatste instantie afgeketst.

Eerder deze week maakte Lierse bekend dat het duo per direct de overstap zou maken naar Brondby, maar nu blijkt dat de mondelinge afspraken die er tussen beide clubs gemaakt werden, toch niet in een definitieve deal werden omgezet.

Lierse maakte nu op de officiële website bekend dat Bougrine gewoon op het Lisp zal blijven en dat Hafez wellicht naar Frankrijk verkast. “Sabir zal dit seizoen samen met Lierse de vooropgestelde ambities verder trachten waar te maken. Sabir heeft een contract bij Lierse tot 2020. Na het afspringen van een akkoord met Brondby IF, komt Karim Hafez opnieuw in beeld bij Lens. Vermoedelijk wordt met de Franse club in de komende uren een akkoord bereikt.”

Hafez werd vorig jaar uitgeleend aan Omonia Nicosia en wil liever een nieuwe stap in zijn carrière zetten in plaats van bij Lierse te blijven.

(JS)

About Redactie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *