Rode Duivels

lagere klasse

Dender EH vervolledigt kern met linksback en middenvelder

on

Dender EH heeft in de laatste dagen van de transferperiode nog twee nieuwe jongens aan de selectie toegevoegd. De club maakte bekend dat twee langdurige testers een contract krijgen.

De eerste is Moulaye N’Diaye. De 22-jarige Fransman vertoefde al een tijdje in het Van Roystadion en kreeg nu een contract voor één seizoen met optie voor een extra seizoen. De centrale middenvelder genoot zijn opleiding bij Crystal Palace om dan in België verzeild te geraken.

“Vorig seizoen trainde hij in de eerste helft van het seizoen nog bij Club Brugge, vanaf nieuwjaar was hij aangesloten bij Virton, wat hem een testperiode bij Standard opleverde”, klinkt het op de officiële website. “Hij kon echter geen contract versieren en zoekt nu zijn geluk bij FC, waar hij in eerste instantie de leegte opvult die de langdurig geblesseerde Julien Pé achterlaat.”

Ook die andere tester – Eduardo Landu – mag zich aan een contractvoorstel verwachten. Maar hij moet eerst nog vrij gegeven worden door zijn club Stuttgart Kickers. Landu (21 jaar) is een Angolese Duitser die als linksback uit de voeten kan.

(JS)

About Redactie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *