Rode Duivels

1e Klasse B

Dessel haalt nog aanvaller bij Cercle Brugge

on

Dessel Sport heeft zich op de laatste dag van de transfermarkt nog verzekerd van de diensten van Thomas Jutten. De aanvaller wordt een jaartje gehuurd van Cercle Brugge.

Jutten maakte vorig seizoen de overstap van ASV Geel naar Cercle Brugge en speelde in de tweede helft van het seizoen nog regelmatig mee bij de Vereniging. Maar met de komst van Vincent Euvrard – zijn coach van bij ASV Geel nota bene – bleek hij toch plots overbodig bij aanvang van het nieuwe seizoen.

De 23-jarige spits werd in het uitstalraam geplaatst, maar het was toch wachten tot de slotdag van de transferperiode vooraleer hij van ploeg kon veranderen. Dessel Sport klopte net op tijd aan met een voorstel voor een uitleenbeurt en Jutten (ook nog ex-KRC Genk en Lommel) hapte toe.

Cercle Brugge kondigde meteen ook nog de komst van Raphaël Diarra aan. De verdediger komt op huurbasis over van AS Monaco. Vorig seizoen speelde hij Europees onder meer nog mee tegen Tottenham.

(JS)

About Redactie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *