Rode Duivels

lagere klasse

Virton vindt versterkingen in Zwitserland en… Vietnam

on

Excelsior Virton heeft op Deadline-Day nog twee inkomende transfers gerealiseerd. De Luxemburgers gaven twee testspelers een contract.

Arthur Njo Léa komt over van het Zwitserse Le Mont FC. Njo Léa (20 jaar) is een rechterflankspeler die al even op proef was en nu dus een contract kon versieren. De Zwitserse Congolees voetbalde eerder ook nog voor Lausanne en het B-elftal van Rennes.

Antoine Goulard komt dan weer de defensie versterken. Goulard is een 30-jarige Fransman die overkomt van het Vietnamese T&T Hanoi. Ook hij kon een testperiode verzilveren met een contract. De Franse centrumverdediger speelde voor zijn Aziatische avontuur ook nog meer dan 45 matchen in de Franse ‘Ligue 2’ en meer dan 100 matchen in de France ‘National’. Hij verdedigde onder meer de kleuren van Dijon, Rouen en Uzès.

(JS)

About Redactie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *