Rode Duivels

lagere klasse

Opmerkelijke tendens bij eerste speeldag Superliga: thuisteams winnen niet!

on

Na de verrassende uitoverwinning van Hasselt bij Seraing, hebben nu ook de uitteams die zaterdagavond in actie kwamen gouden zaken gedaan.

Titelkandidaten Dessel Sport, Beerschot Wilrijk en Excelsior Virton bevestigden alledrie hun ambities met ruime uitoverwinningen. Beerschot Wilrijk won met 0-2 bij Sprimont-Comblain, Virton won met 0-3 bij ASV Geel en Dessel pakte de ruimste zege: 0-4 bij Patro Eisden.

Croky Cup-verrassing Oosterzonen won nu ook vlot in de competitie. Zij wonnen de Kempense derby op Heist met zware 0-3 cijfers.

Deinze en VW Hamme kwamen niet verder dan een 1-1 gelijkspel terwijl ook Oudenaarde en WS Brussel elk één keer scoorden. Vrijdag won Hasselt al met 0-1 bij Seraing. Zondag staat de wedstrijd tussen Dender en Coxyde nog op de agenda.

(JS)

About Redactie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *