Rode Duivels

lagere klasse

Leiders verliezen maximum; zes teams binnen één punt

on

Op speeldag 3 van de Superliga hebben nu ook Beerschot Wilrijk en Dessel Sport hun maximum verloren. Hierdoor moeten de provinciegenoten nu de leidersplaats delen met Dender EH.

Beerschot Wilrijk kwam in eigen huis niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen VW Hamme. De bezoekers kwamen op voorsprong in het Kiel, maar Vermeiren kon nog in de eerste helft de bordjes weer in evenwicht zetten. Na de pauze verzuimde de thuisploeg om de zege binnen te halen.

Ook Dessel Sport is haar maximum kwijt. De groenwitten kwamen niet verder dan een 0-0 gelijkspel bij Deinze en hebben nu ook met 7 op 9. Virton verloor met 3-2 van Heist en is ook niet langer onfeilbaar.

Drie leiders

Dessel en Beerschot Wilrijk delen nu de eerste plaats met Dender EH, dat met 0-1 ging winnen bij Oudenaarde. Heist, Virton en Hasselt (0-2 winst bij Sprimont-Comblain) volgen op de voet met 6 op 9.

Onderin blijven Sprimont-Comblain en Coxyde (1-0 verlies tegen Patro) puntenloos. Seraing pakte de eerste zege van het seizoen tegen Oosterzonen (2-1) en Geel speelde 2-2 gelijk tegen WS Brussel.

(JS)

About Redactie

Recommended for you

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *