Op zoek naar nieuwe mercedes a klasse?

nieuwe mercedes a klasse
 
Alle informatie over de nieuwe Mercedes A-Klasse AutoWereld.
De Mercedes A 200 is te verkrijgen met manuele zesversnellingsbak, de andere motoren komen standaard met de gerobotiseerde DCT-zevenbak met dubbele koppeling. Het interieur van de nieuwe Mercedes A-Klasse wordt gedomineerd door de zogeheten Widescreen Cockpit, die tot 26 centimeter breed is en twee displays van 1025, inch combineert.
Test MERCEDES A-KLASSE 2018: De slimste van de familie AutoGids.
In theorie zou je nog de Lexus CT 200h in aanmerking kunnen nemen, net als de DS 4, maar ook die modellen zijn intussen te oud en/of genieten niet dezelfde status. Mercedes heeft echt alles op alles gezet om van zijn A-Klasse een referentie in zijn segment te maken en zelfs nog veel meer. Zelfs de limousine van de familie, de S-Klasse, heeft nog geen recht op de welbespraakte MBUX-interface. En hoewel die nog een paar valse noten speelt, moeten we erkennen dat het systeem verbluffend is. Bovendien corrigeert de A-Klasse de minpunten van zijn voorganger zonder aan de intrinsieke kwaliteiten van het model te raken. Daarmee is hij beter geschikt dan ooit om hippe automobilisten te verleiden. Ondermaatse schokdemping in stand Comfort. Bekijk de fotogalerij. Download GRATIS het volledige testverslag! In dit artikel: Mercedes-Benz, Mercedes-Benz A-Klasse. Geschreven door Julien Matagne op 18.04.2018. Infiniti Q30 tegen compacte premiummiddenklassers. 30 Vergelijkende tests. Tweekamp Audi RS3 Sportback tegen Mercedes-AMG A 45: Nog. 19 Eerste tests. Mercedes-AMG A 45: weerwoord. Mercedes-Benz tests Mercedes-Benz A-Klasse tests. Nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse in stock.
Dit is de compleet nieuwe Mercedes A-Klasse Auto55.be Nieuws.
Salon Genève 18. Dit is de compleet nieuwe Mercedes A-Klasse. Bekijk 85 foto's.' Door: BV 02-02-2018. M ercedes stelde vandaag de vierde generatie van de A-Klasse voor. De hatchback heeft nu meer stijl en meer technologie dan ooit tevoren. En hij werd een klein beetje groter. Zn interieur kregen we eerder al te zien. Daarin domineert een geheel digitale boordplank leverbaar in drie varianten. Dat deden we je hier al uit de doeken. De jongste A staat op een bodemplaat die tussen beide assen 3cm groeide en waarvan sporen 14cm, breder worden.
Nieuwe Mercedes A-Klasse is slim, zelfrijdend en binnenkort hybride.
Blader: Home / Nieuwe Mercedes A-Klasse is slim, zelfrijdend en binnenkort hybride. Nieuwe Mercedes A-Klasse is slim, zelfrijdend en binnenkort hybride. Didier / 4 februari 2018 / 3 Reacties / Nieuws. Mercedes heeft dit weekend de gloednieuwe A-Klasse 2018 voorgesteld.
Mercedes-Benz A-Klasse Autonieuws AutoGids.
GimsSwiss Mercedes A-Klasse: luxe in compact formaat. Mercedes heeft de nieuwe generatie van de A-Klasse onthuld. De compacte berline werd ruimer en sluit qua profiel goed. GimsSwiss Mercedes A-Klasse: luxe in compact formaat. Mercedes heeft de nieuwe generatie van de A-Klasse onthuld.
De nieuwe Mercedes A-Klasse: dit kost hij Auto55.be Nieuws.
N iet meer dan weken is het geleden dat Mercedes de nieuwe A-Klasse aan de wereld liet zien. Op het Autosalon van Genève was het de ster van de stand. Eén van vele, toegegeven, want de Duitsers vuren salvo na salvo nieuwe modellen af op de markt. De A is echter het hoeksteen geworden en niet de zoveelste niche.
2018 Mercedes A-Klasse: de prijzen AutoWereld.
Mercedes A 200 Launch" Edition: 32.307 euro. Het eerste jaar na de marktintroductie kan je de nieuwe Mercedes A-Klasse ook als Edition 1 bestellen, waarbij zowel het koetswerk als het interieur een specifieke behandeling krijgen met accenten in het Edition Green.
De nieuwe Mercedes A-klasse 2018 is een feit Autofans.
Ik geef de nieuwe A klasse het voordeel van de twijfel. Voorkant heeft veel weg van de CLS. Op foto vond ik die lelijk maar in het echt viel die heel goed mee en intussen ben ik die gewoon. De achterkant van de nieuwe A-klasse is wel even wennen. Ziet er niet echt Mercedes uit.
Nieuwe A-Klasse.
Hulp bij ongeval of pech. Mercedes me Adapter. Service Experience Magazine. Circle of Excellence. Ruimer, praktischer en luxueuzer. Met zijn grensverleggende interieur maakt de gloednieuwe A-Klasse dit allemaal waar. En zelfs meer! Het interieur legt de lat op het vlak van comfort en kwaliteit in de klasse van compacte voertuigen weer wat hoger en combineert geavanceerde technologie met een. radicaal nieuwe look.

Contacteer ons