Op zoek naar personal coach fitness?

personal coach fitness
 
My Personal Coach Mechelen.
Personal training, Food coaching Kinesitherapie voor de regio Mechelen. Op zoek naar een personal coach in de buurt van Mechelen? Stuur ons een mailtje. MY PERSONAL COACH voorziet in kwaliteitsvolle totaalbegeleiding inzake sport, beweging, voeding en revalidatie in de regio MECHELEN.
Stijn Coppé Gediplomeerd personal trainer Brugge.
Diplomas: Bachelor lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie, NASM trainer National Academy of Sports Medicine, FMS trainer, Exos Fitness Specialist, Functional Trainer Functional Training Network, Mental Coach, Functional Trainer Summit München. Werkervaring: Enkele jaren gewerkt als fitness coach in verschillende fitnesscentra in de regio Brugge gecombineerd met personal training aan huis en groepslessen in bedrijven.
Personal Coach 4U: Personal Trainer Vitaliteit Coach Gewicht Beheer.
Een gezonde" geest in een gezond lichaam" en Slanker, Sterker, Fitter, Gezonder en Energieker" typeren me dan ook. Ik heb me gespecialiseerd in trainingen bij Personal Coach 4U Privé Gym, alsook Fitness aan huis, op bedrijf, door middel van puur functionele, own body weight en low impact training.
Opleiding Personal Coach Centrum Voor Avondonderwijs.
Opleiding Personal Coach. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.
Personal Training bij On Line Fitness Ninove, Tervuren en Brakel.
On Line Fitness werkt met goed opgeleide Personal Trainers die onze sporters bijstaan met hun trainingen. Wil je extra begeleiding bij fitness of heeft u een extra duwtje in de rug nodig, dan kunt u een Personal Trainer nemen. Een Personal Trainer is een coach die u bijstaat met voedings en sportadvies, ervoor zorgt dat u uw gewenste resultaat gaat behalen en dat u steeds gemotiveerd blijft.
100% aandacht voor 100% resultaat Training HealthCity België.
Ongeacht je figuur, gewicht, leeftijd, kracht en fitnessniveau. Ze zijn er om je te steunen bij je transformatie en ze herinneren je steeds aan de voordelen van fitness: niet alleen zie je er veel beter uit, je voelt je ook beter. Je hebt meer energie en minder stress. En dat heeft invloed op alle aspecten van je leven; ook privé en op het werk profiteer je daarvan. Welke doelen je ook in je hoofd hebt, jouw HealthCity Personal Trainer helpt om ze te bereiken. Voor wie is HealthCity Personal Training? Of het nu gaat om afvallen, conditieverbetering, spieropbouw, fitheid, revalidatie, preventie of gezondheid, HealthCity Personal Training is voor iedereen die individueel of in een kleine groep maximaal vier personen actief wil werken aan zijn of haar gezondheid. Waarom HealthCity Personal Training? Personal Training is de meest effectieve manier om jezelf in topconditie te brengen. En belangrijk: om die topconditie ook te behouden. Daarnaast is een personal trainer niet alleen een trainer, maar ook een coach, motivator en inspirator die je stimuleert om lichaam en geest in balans te brengen.
Personal trainer overzicht Antwerpen, Belgie PersonalTrainers.nl.
Opleidingen: Fitnessinstructeur A en B Meerdere les Mills programma's' Xco instructeur. Specialisme: Conditie, kracht, afslanken overgewicht ondergewicht diabetis 2. Opleidingen: Personal Training Lifestyle Coaching Aalo, Fitness A B Aalo, Schwinn Indioor Cycling Trainer. Specialisme: Functional training. Opleidingen: Personal Coach Sportbegeleider Bewegingsanimator Vlaamse trainerschool Hoge Redder Vlaamse.
Dominique Peeters Personal Coach.
Wil je op een gezonde manier afvallen, spiermassa opbouwen en je mentaal sterker voelen? Als je Personal Coach begeleid ik je stap voor stap op een tempo dat bij jou past. Via persoonlijke coaching komen we tot een voedingsschema op maat én een bewegingsschema dat past binnen je drukke agenda.
Basic-Fit Fitness Personal Training Fysiotherapie.
YANGA Sports Water. Fitness bij Basic-Fit. My Basic-Fit Lid worden. Vorige Volgende Meer trainers. Zoek een personal trainer bij jou in de buurt. Werkzaam in club. Service voor clubs. Neem contact met mij op. Personal Training iets voor jou? Een personal trainer?
Personal fitness trainer.
Personal Fitness trainer. Bij ons kan u ook beroep doen op onze one-to-one" personal fitness trainer Redgy Boens. Trainen met een persoonlijke coach is het neusje van de zalm en geschikt voor iedereen die zijn/haar doelen op fysiek en mentaal vlak op de meest efficiënte manier wil bereiken.

Contacteer ons