Zoeken naar personal coach antwerpen

personal coach antwerpen
 
Home.
Urban Coaching, dat is fitness op een unieke locatie in Antwerpen met garantie op resultaat én fun. Wij zorgen voor coaching en advies op maat waardoor sporten nog aangenamer en doelgerichter wordt! Bij Urban Coaching bent u zeker van een leuke sfeer voor, tijdens en na het sporten.
Personal Trainer Antwerpen Hanna Mariën.
Hanna Mariën: jouw gediplomeerde personal trainer in Antwerpen. Na mijn carrière als topsportster was de tijd rijp om mijn ervaring door te geven als personal trainer. Met de filosofie van Functional Training als basis begeleid ik individuen en groepen, zodat hun sportprestaties op korte termijn gevoelig verbeteren.
Antwerpen.
Onze experten hebben een vooropleiding, voldoende ervaring, goede referenties en werken in teamverband met dokters, osteopaten, kinesisten en diëtisten. Trainen in het Bruisende Zuid van Antwerpen. Op de Amerikalei in Antwerpen vind je de nieuwste Functional Training studio. De nieuwe locatie van FT Coach Kristof Van Wesemael ademt een en al sport uit.
Didi Yordanova, personal trainer regio/region Antwerpen/Antwerp.
Uw dokter zegt dat u dringend iets" aan uw gezondheid moet doen, maar u weet niet goed hoe of wat? Een personal trainer zoekt samen met u hoe u úw doelen kunt bereiken. Uw trainer zorgt ervoor dat uw inspanningen lonen, volgt uw prestaties op en geeft gericht advies.
Personal Coach 4U: Personal Trainer Vitaliteit Coach Gewicht Beheer.
Een gezonde" geest in een gezond lichaam" en Slanker, Sterker, Fitter, Gezonder en Energieker" typeren me dan ook. Ik heb me gespecialiseerd in trainingen bij Personal Coach 4U Privé Gym, alsook Fitness aan huis, op bedrijf, door middel van puur functionele, own body weight en low impact training. Bekijk Trainer Bio Bekijk alle Trainers. master in Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen. Over Steffi Laureys. Hallo, mijn naam is Steffi! In 2013 behaalde ik mijn masterdiploma Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen aan de Katholieke Universiteit te Leuven, met als afstudeerrichting musculoskeletale aandoeningen. Voor ik startte met werken ben ik hierna eerst een half jaar als kinesiste vrijwilligerswerk gaan doen in Sri Lanka. Ik werkte er in een weeshuis voor kinderen met een beperking. In 2014 ben ik teruggekeerd en gestart als zelfstandig kinesiste in België. Niet veel later startte ik ook de opleiding Osteopathie aan Flanders International College of Osteopathy FICO te Antwerpen.
Personal coach personal coaching in Berchem Antwerpen Vind een Therapeut.be.
Klacht / behandeling van. Hoe vind ik een goede therapeut? Hoe werkt psychotherapie? Je praktijk aanmelden. Waarom jouw praktijk op VindeenTherapeut.be. Hoe maak ik een goed profiel? Je organisatie aanmelden. Vragen van therapeuten. Personal coach voor personal coaching in Berchem Antwerpen.
B-Fit Personal Training en Performance Coaching.
Verlies jij ook tijd en energie door op zoek te zijn naar hoe je je training en voeding optimaliseert? B-Fit is een team van coaches die cliëntgerichte personal training en performance coaching aanbieden regio Lier, Antwerpen, Brasschaat en Heist-op-den-Berg. Daarnaast bieden we online coaching aan en helpen we zelfstandigen met gez-ondernemen.
Personal trainer overzicht Antwerpen, Belgie PersonalTrainers.nl.
Opleidingen: Personal Coach Sportbegeleider Bewegingsanimator Vlaamse trainerschool Hoge Redder Vlaamse. Specialisme: Conditionele Kickboxing, PowerPlate, Kettlebell, Golf en Duursport. Opleidingen: Fysiotherapie, Module Health Lifestyle, Fitnessopleiding, Les Mills Groepslessen, Interne. Specialisme: SHIATSU: Relaxing total body acupressure massage. Opleidingen: Physical Therapy Hogeschool Antwerpen, Advanced Personal Trainer, Fitness Academy, SHIATSU.
Your Health Coach: Personal training, Voedingsadvies Yoga!
Heilig Hartstraat 14 2600 Berchem België. Tel: 32 498 40 42 16 Mail: info@yourhealthcoach.be. Leave this field empty if you're' human.: Your Health Coach Lize Van Schoor Online marketing door WebKrunch Contacteer YHC voor Personal Training, Personal Training Antwerpen, Voedingsadvies, Kinesitherapie Kinesist Berchem.

Contacteer ons