Zoeken naar fitness personal coach

fitness personal coach
 
Prijzen tarieven Personal Coach 4U: Personal Trainer Gewicht Beheer.
Bij Personal Coach 4U krijg je dan ook waarvoor je betaalt: kwaliteit, service én resultaat. Onderstaande tarieven zijn van toepassing op de lessen Personal Training, Health Coaching, Sport Specifiek, en Gewicht Beheer. Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW. 1 op 1.
Geen zin of tijd om te gaan sporten? Personal trainer Elke 47 brengt de fitness bij je thuis!
OK graag, laat maar komen! Personal coach Elke. We zochten een personal trainer op maat en vonden Elke Van Sweeveldt. Elke is 46 jaar en heeft zichzelf na een burn-out heruitgevonden. Van marketingmanager naar sportcoach, ze maakte van haar hobby haar beroep. Elke 46: Ik ben pas beginnen leven op mijn 35ste, toen ik mijn vrouw Sabine leerde kennen. In mijn vorige relatie zat ik vast, gelukkig heb ik daar 2 fantastische zonen aan overgehouden. Na die relatie ben ik heel ziek geworden, ik was een emotioneel wrak. Tijdens de herstelperiode kwam ik Sabine tegen en ging er een nieuwe wereld voor me open. Ik was 100% mama en stelde mezelf achteruit. Dat was iets voor later. Sabine duwde me zachtjes in de goede richting, altijd een stapje hoger. De laatste 7 jaar werkte ik in een expeditiebedrijf als marketingmanager, een leuke job, maar ik werkte hoe langer hoe meer internationaal, ik was veel van huis, en dat beviel me niet. Het was hard werken en dat begon zijn tol te eisen. Ik sportte veel: voetbal, tennis, squash en lopen. Vorig jaar mei startte ik met fitness.
My Personal Coach.
Wij helpen je om volgens jouw tempo en budget een plan op maat op te maken. Samen gaan we aan de slag en maken je topfit! Janne is de nieuwste coach bij My Personal Coach. Charlotte, personal coach bij My Personal Coach.
Fitness coaching of personal training.
Wil je graag meer weten over de mogelijkheden bij Fitality Aartselaar/Deurne of wil je eens een praatje slaan met een personal trainer? Neem contact met ons op of spring eens binnen. We vertellen je graag alles over onze trainingsvormen! 2018 vliegend van start? Wil jij ook weer fitter worden in 2018? fit in 35 minuten met het Resultaats Circuit! Heb je tweemaal per 10 dagen tijd om gedurende 35 te werken aan een betere slankere versie van jezelf? Heb je de grootst. Fitality heeft aandacht voor verschillende bijzondere doelgroepen namelijk; Afslanken, Actieve oude dag, Rugstabilisatie, Kanker beweging en Hoe gezond ben jij? Ruim aanbod aan groepslessen. Fitality in Aartselaar en Deurne biedt jou een ruim aanbod aan groepslessen aan. Voor elke doelstelling hebben wij een passende groepsles. Fitnesscentrum Fitality in Aartselaar en Deurne helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefsessie Fitness.
Personal coaching De Kaai.
10 training 1u met uw personal coach. 1 of meer extra trainingen per week via Smartkey. Smartkey: bevat persoonlijk programma opgemaakt door uw trainer met het doel uw conditie en calorieverbruik te verbeteren. Volgen van extra groepslessen in samenspraak met uw coach. Opmeten van alle lichaamsparameters. 595, inclusief Smartkey. Investeer in je lichaam! Small Group Training. De Kaai organiseert regelmatig SGT kleine groepen, max. 8 personen die 12 tot 14 sessies kunnen duren. U wordt hiervan op de hoogte gebracht en zich dan inschrijven. Deze gebeuren in een aparte ruimte en op vaste tijdstippen. Een intense workout. Zeker doen als u extra motivatie nodig hebt. Nieuwe sessies starten vanaf 16 april! klik voor meer info. De Kaai Uw fitnessclub Fitness, spinning, squash t Hoge 8, 8500 Kortrijk T 32 56 20 11 43 info@dekaai.be.
100% aandacht voor 100% resultaat Training HealthCity België.
Ongeacht je figuur, gewicht, leeftijd, kracht en fitnessniveau. Ze zijn er om je te steunen bij je transformatie en ze herinneren je steeds aan de voordelen van fitness: niet alleen zie je er veel beter uit, je voelt je ook beter. Je hebt meer energie en minder stress. En dat heeft invloed op alle aspecten van je leven; ook privé en op het werk profiteer je daarvan. Welke doelen je ook in je hoofd hebt, jouw HealthCity Personal Trainer helpt om ze te bereiken. Voor wie is HealthCity Personal Training? Of het nu gaat om afvallen, conditieverbetering, spieropbouw, fitheid, revalidatie, preventie of gezondheid, HealthCity Personal Training is voor iedereen die individueel of in een kleine groep maximaal vier personen actief wil werken aan zijn of haar gezondheid. Waarom HealthCity Personal Training? Personal Training is de meest effectieve manier om jezelf in topconditie te brengen. En belangrijk: om die topconditie ook te behouden. Daarnaast is een personal trainer niet alleen een trainer, maar ook een coach, motivator en inspirator die je stimuleert om lichaam en geest in balans te brengen.
Your Body Coach De snelste weg naar jouw doel YOUR BODY COACH.
We bieden personal individueel en duo per 2 training aan. Dit kan in onze studio The" Box" of in je eigen huis of tuin. Train samen met andere gelijkgestemde gemotiveerde mensen tijdens onze steeds uitdagende groepslessen: Bootcamp / Boxfit / Small Group Training.
Leander Personal Training We promote quality health movement.
Davy is onze gecertificeerde Health Coach van Institute of Motion. Zijn missie: mensen helpen om beter te bewegen presteren aan de hand van duurzame beweegmethodes. Verder focust Davy zich op het behalen van langdurige resultaten door gerichte 1-1 training lifestyle coaching. Naast bewegingsdeskundige is Davy Master Trainer voor Perform Better Benelux waar hij zijn kennis deelt als presenter en trainers opleidt in functie van FT-Club. Thomas verzorgt de businesskant van Leander Personal Training en is eveneens gepassioneerd trainer.
Basic-Fit Fitness Personal Training Fysiotherapie.
Lid worden Menu Menu. Vind je club. YANGA Sports Water. Fitness bij Basic-Fit. My Basic-Fit Lid worden. Vorige Volgende Meer trainers. Zoek een personal trainer bij jou in de buurt. Werkzaam in clubs. Neem contact met mij op. Personal Training iets voor jou?
Personal coach Sport Fitness 2dehands.be.
Adidas Fitsmart activity tracker noir. Geïntegreerde snelheidsmeter Mio hartfrequentiemeting Motiverend zoals een personal trainer Tot 10 uur datageheugen Compatibel met miCoach T. 10 mei 2018 1715: Enghien. personal coach / online coaching. Hey, Ik heb een passie voor sport, fitness, gezonde voeding.

Contacteer ons