Meer resultaten voor personal coach gezocht

personal coach gezocht
 
Personal trainer overzicht Vlaams-Brabant, Belgie PersonalTrainers.nl.
Opleidingen: LAPT, Fitness Instructeur, Trainer Coach Certification. Specialisme: Seniorensport Gehandicaptensport Afslanking functionele training Training duursporten. Opleidingen: Orthopedagogie aan VSPW te Gent; fitness coaching: passage fitness; personal training: fit well. Wouter de Meerleer. Opleidingen: Y.H.A Personal Training werd opgericht einde 2009 door Wouter De Meerleer.
Vacature: 4 personal trainers gezocht! Centrum Voor Avondonderwijs.
Vacature: 4 personal trainers gezocht! Bodyreset is voor haar bijkomende locaties in Hasselt en Genk nog op zoek naar 4 personal trainers om haar team te versterken! Bij Bodyreset draait het allemaal om het totaalpakket. Niet alleen sport/beweging draagt bij aan een gezond leven, maar ook de juiste voeding speelt daarin een cruciale rol. Daarom werkt Bodyreset samen met zowel een heel team aan personal trainers, alsook voedingsconsulenten en sportmasseurs. Zo krijgt de klant de beste vakgerichte begeleiding om zonder excuses te gaan voor hun doel! Bodyreset is daarom perfect voor mensen die graag willen veranderen, maar niet weten hoe te beginnen, wat te doen en hoe vol te houden. Ben jij iemand die passioneel leeft voor gezonde voeding en beweging en heb je een diploma personal coach van het Centrum voor Avondonderwijs, dan beschik jij over de nodige kennis omtrent voeding, psychologie, anatomie en fysiologie, trainingsleer, cardio en kracht, functioneel trainen, de meest voorkomende klachten en blessures, én hygiëne en veiligheid om zelfverzekerd te solliciteren!
Hoe starten als zelfstandig personal trainer?
De perceptie van de Vlamingen over een personal trainer lag onder het vriespunt. Velen hadden het idee dat een personal coach enkel voor bvs en rijke mensen was. Dat beeld is intussen veranderd, want meer en meer mensen beseffen dat bewegen belangrijk is.
Vacatures voor Personal Trainer Glassdoor.be.
Schrijf een review. Vacatures voor Personal Trainer. Vacatures voor Personal Trainer. Voor uw zoekopdracht voor Vacatures voor Personal Trainer zijn geen vacatures gevonden. Wij raden het volgende aan.: Controleer of alle tekst goed gespeld is. Probeer gangbare trefwoorden te gebruiken.
Personal Trainer-vacatures april 2018 Indeed.com.
Profiel Bij voorkeur heb je een affiniteit met sport en je hebt een opleiding als personal trainer of coach op zak. Gesponsord vacature opslaan. Resultaten Pagina: 1 2 3 4 Volgende. E-mail mij GRATIS de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht.
Hoeveel verdient een personal trainer? Vacature.com.
Wat zijn je carrièremogelijkheden? Je kunt de rol van coach aanpassen aan de verschillende aspecten van het leven van een man of vrouw. In de eerste plaats aan hun professionele leven door hen te motiveren, hulpmiddelen te vinden en hen de sleutels tot succes mee te geven. Eigenlijk houdt het hetzelfde in als wat ik doe als personal trainer in de zaal. Met andere woorden, coaching in een bedrijf trekt mij ook hard aan.
Personal Trainers m/v Sportcareers.
Inloggen als werkgever. Personal Trainers m/v. Personal Trainers m/v. Leander Personal Training. Antwerpen, Brussel, Limburg be, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen. 36 tot 40 uur fulltime. Je geeft training en begeleiding aan onze klanten op diverse locaties en dit zowel voor de persoonlijke lessen als de groepslessen.
Personal Coach-vacatures april 2018 Indeed.com.
Customer Success Coach. Instead of using personal owned means of transportation, users will move to mobility solutions that are offered as a service. 11 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Gent. Beweegcoach Personal coach. GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM Zottegem.
Betaalbare Personal Trainer Leuven Behaal jouw persoonlijke doelen!
Personal training is een complete begeleiding op vlak van sport en/of voeding. Het is belangrijk dat deze begeleiding zo persoonlijk mogelijk verloopt en dus is afgestemd op jouw doelstellingen. Personal training heeft een nogal exclusieve bijklank, omdat veel mensen zich laten afschrikken door het prijskaartje.

Contacteer ons