Zoeken naar personal coach hasselt

personal coach hasselt
 
Functional Body personal training / groepstraining / sportverzorging Home.
Locatie Hasselt, Hasselt. Lees verder Resterende plaatsen: 8. Joomla Extensions powered by Joobi. Ik ken Christophe en Evie al enkele jaren. Ik deel met hen hun passie voor sport en gezondheid. Zij waren er bij toen ik mijn eerste stapjes nam in het mountainbiken.
Patrick Schreurs Personal trainer.
Mijn naam is Patrick Schreurs 1969 en ik ben personal trainer op zelfstandige basis. In 1992 ben ik afgestudeerd als regent lichamelijke opvoeding aan het Hoger Pedagogisch Instituut van het Gemeenschapsonderwijs in Hasselt. Beroepsmatig hou ik me al meer dan 15 jaar voltijds bezig met fitness.
Personal coach Ellen Vandeput SYSTO Coaching.
Jezelf deze verandering gunnen onder begeleiding van een professionele coach is dan ook een verrassend kado voor jezelf, waar je voor de rest van je leven van kan genieten. Onze praktijk is gelegen op de grote ring van Hasselt, op wandelafstand van het station en vlakbij de afrit van de E314.
Personal coaching door WordFit.
Je progressie wordt bij gehouden en aangepast waar nodig. Een personal coach. Ook voor jou? Een personal coach is er tegenwoordig voor iedereen. Zeker niet alleen voor topsporters. Het is tegenwoordig heel gewoon om een persoonlijke coach in te huren.
Gediplomeerd Personal Trainer Joren Smeets YOUR BODY COACH.
JOREN SMEETS PERSONAL TRAINER. KLAAR OM DE FITSTE VERSIE VAN JEZELF TE WORDEN? Your Body Coach helpt je graag bij het behalen van al je doelen! Bij ons mag je rekenen op kwalitatieve, persoonlijke aandacht. We bieden personal duo training aan op onze eigen locatie of bij jouw thuis.
Functional Body personal training / groepstraining / sportverzorging Evie Snoeckx.
Personal Trainer Fitness Academy. Fitness Instructor Vlaamse Trainersschool. Sportverzorger Vlaamse Trainersschool. Trigger PointTherapy Coach Human Motion. SFMA gecertificeerd trainer Human Motion. FMS gecertificeerd trainer Human Motion. Periodistie Principes in functie van de sportprestaties Functionalbody. Kettlebell stabilisatie, kracht en power workshop Functionalbody. Assess Correct Functionalbody. Voedings en dieetleer Syntra Hasselt.
Personal Coaching soooFIT.
Sooofit in beeld. Aan je conditie werken, preventie van blessures, revalideren, doelgericht trainen in functie van sportprestaties of je figuur corrigeren: iedereen kan zich laten bijstaan door een personal coach! Onze personal trainers Nancy Farzan en Sarah Belien helpen je om jouw doel te bereiken.
Een personal trainer in de buurt vinden? PersonalTrainers.nl!
Home Zoek een personal trainer Ik ben personal trainer Contact. Personal trainer overzicht Hasselt en omgeving. In Hasselt en omgeving hebben wij onderstaande personal trainers gevonden. Zoek op postcode. Zoek op plaats. Zoek in de provincie. Maximale afstand: 5 km.
Personal coach personal coaching in Hasselt Vind-een-Psycholoog.be.
Waarom jouw praktijk op Vind-een-Psycholoog.be. Hoe maak ik een goed profiel? Je organisatie aanmelden. Vragen van psychologen. Personal coach voor personal coaching in Hasselt. Zoekopdracht aanpassen Toon op kaart Alle zoekresultaten. Vind een psycholoog. Vind een cursus. Burnout / burn-out.

Contacteer ons