Meer resultaten voor personal coach brugge

personal coach brugge
 
Fit Body Training de nieuwe methode van Personal Training. Facebook. Instagram.
Een" personal trainer coacht verschillende en uiteenlopende klantenprofielen. Ik daarentegen coach met maar één doel: jou begeleiden naar een fit, strak gezond lichaam." Welkom in onze Fit Body Studio in Sint-Kruis. Kom zelf de FIT BODY METHODE ervaren. Maak een afspraak met Jan voor een GRATIS TESTWEEK. Ja, ik wil info over de GRATIS TESTWEEK. Fit Body Training. 8310 Sint-Kruis Brugge.
Move2Bfit Personal Training.
Wat is Personal Training? Personal Training is een intensieve vorm van fysieke en mentale begeleiding, waarbij de personal trainer samen met de klant, realistische, haalbare, meetbare en zowel korte als lange termijndoelstellingen nastreeft. De personal trainer gaat samen met de klant een op maat gemaakt, progressief, gevarieerd en medisch verantwoord oefenprogramma uitwerken.
Q-life Personal Training en coaching Zedelgem / Brugge.
Feel and relax weekend onder de Spaanse zon. SGPT op zaterdag. Q-Life zoekt kine. Performance Training Continuum. Small Groups Training. 2 op 1 Training. 050/39 28 56. Torhoutsesteenweg 107/2 8210 Zedelgem Brugge. BVBA Q-life BTW BE 0890061211. Copyright 2017 Q-life Personal Training website by sliced.be.
Gent Vind een coach in Gent Vind-een-Coach.be.
Schrijf je in als coach. Schrijf je in als organisator. Hoe vind ik een goede coach? Hoe werkt coaching? Je praktijk aanmelden. Waarom jouw praktijk op Vind-een-Coach.be. Hoe maak ik een goed profiel? Je organisatie aanmelden. Vragen van coaches. Coach coaching in Gent en omgeving.
Personal trainer overzicht Brugge en omgeving PersonalTrainers.nl.
Home Zoek een personal trainer Ik ben personal trainer Contact. Personal trainer overzicht Brugge en omgeving. In Brugge en omgeving hebben wij onderstaande personal trainers gevonden. Zoek op postcode. Zoek op plaats. Zoek in de provincie. Maximale afstand: 5 km.
Siegfried De Cuyper Business personal coaching in regio Brugge.
Hands on coach., met praktische bedrijfservaring. Siegfried De Cuyper. Na een jarenlange carrière als leidinggevende is Siegfried sinds 2008 actief als executive business coach. In die hoedanigheid begeleidt hij bedrijven, managers en teams. Enkele mogelijke onderwerpen die hij tijdens zijn trainingen verzorgt zijn.:
Personal Training Easyfit Brugge.
Bij Small Group Training word een kleine groep van maximaal 4-5 mensen samen getraind. Je hebt dezelfde voordelen als bij een 1 op 1 training, maar je betaald minder. De trainingen zijn steeds op afspraak en vinden plaats in onze personal training studio bij Easyfit Brugge.
healthpoint, we personally care! Personal training en huid schoonheidsinstituut.
Personal training en small group trainingen. Functionele training en trainen van de functie. Manicure en pedicure. met the Rain Diet zal u misschien wat sneller vermageren. maar u respecteert vooral uw gezondheid. hierdoor is het mogelijk uw nieuwe gewicht gemakkelijker te behouden. Antoinette Grosséstraat 25 8000 brugge Tom 0476 39 84 24 Hélène 0477 75 31 91 info@healthpoint.be.
Vacature: 4 personal trainers gezocht! Centrum Voor Avondonderwijs.
Bodyreset is daarom perfect voor mensen die graag willen veranderen, maar niet weten hoe te beginnen, wat te doen en hoe vol te houden. Ben jij iemand die passioneel leeft voor gezonde voeding en beweging en heb je een diploma personal coach van het Centrum voor Avondonderwijs, dan beschik jij over de nodige kennis omtrent voeding, psychologie, anatomie en fysiologie, trainingsleer, cardio en kracht, functioneel trainen, de meest voorkomende klachten en blessures, én hygiëne en veiligheid om zelfverzekerd te solliciteren!
Personal Training bij Paramounts Sports in Brugge.
Sportcentrum Paramount Sports in Brugge is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, personal training, eGym-Cirkel, medische groepspraktijk, squash en indoor klimmen. Bij Paramount Sports ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.

Contacteer ons